Determination of glucose with the help of glucose oxidase and catalase - Тананайко, О.; Міськів, Ю.; Харітон, Н. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
The conditions of the enzymatic determination of glucose with the help of glucose oxidase were optimized. The oxidation ofbrompуrogallol red by hydrogen peroxide with the help of catalase was used as indicator reaction. It was demonstrated the possibility of glucose determination with the help of proposed reaction in chocolate and fruit juice samples. The limit of detectionwas 7·10-5 mol/l of glucose.

Оптимізовано умови ферментативного визначення глюкози, за допомогою глюкозооксидози з використанням в якостііндикаторної реакції окиснення бромпірогаллового червоного пероксидом водню у присутності каталази. Показана можливість застосування розробленої методики для визначення глюкози у шоколаді та фруктовому соку, межа виявлення становить 7·10-5 моль/дм3глюкози
Визначення глюкози з використанням глюкозооксидази та каталази
Keywords: -; -; -