Категорія комічного в некласичній естетиці - Стрихар Дмитро Максимович (My University, 2021)
Основною метою даного дослідження є виявлення та осмислення естетичних аспектів, пов'язаних з процесом виникнення форм комічного в контексті некласичної естетики.