Регіональні політичні партії в країнах Європи: особливості ідеології та діяльності - Трофимчук Михайло (My University, 2021)
Розкрито ідеології регіоналізму та націоналізму в програмних засадах регіональних політичних партій, сепаратистські та іредентистські позиції в програмних засадах та діяльності регіональних політичних партій; ідеологічну спрямованість регіональних політичних партій, їх місце в політичному спектрі.