Цикл тренінгів із соціальних мереж у рамках «Медіашколи Спеціальної Олімпіади України: шлях до успіху» - Ковальова Ольга (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
У ході виконання роботи було досліджено особливості ведення соціальних мереж, їх функціонал, правила та принципи оформлення/заповнення власних сторінок; соціалізація та включення в актуальний інформаційний процес дітей, котрі часто не мають доступу до базових інформаційних можливостей.
Keywords: Інклюзивне навчання; інтеграція; діти з відхиленнями у розумовому розвитку; дискримінація; соціалізація; адаптація; соціальні мережі; Інстаграм; ТікТок; Фейсбук; Іншот; YouTube