Інформаційно-контентне забезпечення діяльності ресторанного закладу Mr.White 3 (екосистема комунікацій в період епідемії) - Гусакова Анна Генадіївна (My University, 2021)
Дана дипломна робота була присвячена розробці комунікаційної стратегії ресторанного закладу Mr.White у мовах пандемії COVID-19. В умовах дії карантинних обмежень спілкування з аудиторією, цікаві колаборації, правильна робота із засобами масової інформації та блогерами стали не просто цікавими «фішками», а умовою виживання ресторанів. В ході дослідження було виявлено, що комунікаційна стратегія закладу Mr.White є достатньо розвинутою, підтримується фірмовий стиль, ведеться робота в соцмережах та корпоративний сайт. Тобто, Mr.White використовує інструменти та методи для реалізації комунікаційної стратегії, завдяки яким можна досягти стратегічних цілей ресторану, які полягають у формуванні іміджу, підвищення обізнаності та посилення лояльності споживачів. В роботі було запропоновано різні варіанти комунікаційної стратегії з урахуванням карантинних обмежень для різних карантинних зон.