Інструменти та механізми захисту серверів на базі операційної системи Linux - Алєксєєв Дмитро Ігорович (My University, 2021)
Метою дослідження є програмна реалізація атаки-закладки та формування рекомендацій щодо захисту від різновиду атак на ядро. Для здійснення мети у роботі було проаналізовано принципи роботи операційних систем, основні вразливості ядра Linux, механізми захисту на рівні ядра.