Створення і просування проєкту «The Big Investor» на тему фінансової грамотності у сфері фондового ринку - Орлова Анастасія Олегівна (My University, 2021)
Робота над реалізацією проєкту «The Big Investor» була розпочата в березні 2021 року. Його головною ідеєю було створення інформаційно-навчального ресурсу з метою підвищення фінансової грамотності серед зацікавлених у сфері інвестицій людей. За для реалізації проєкту на цифровій платформі була створена візуальна концепція сторінки. Попередньо був складений контент-план, за яким відбувся старт на робота проєкту. Підсумовуючи виконані роботи, можна зазначити, що проєкт «The Big Investor» успішно пройшов фазу впровадження на ринок. Початковий задум автора успішно втілено, сторінка відповідає його очікуванням та має усі перспективи для подальшої роботи.