Реалізація на Python телемедичної консультативної системи - Хлоп’янець Михайло Олександрович (My University, 2024)
Об’єкт розроблення– телемедична консультативна системи. Мета роботи –створення консультативної телемедичної системи на основі мови програмування Python. Дипломна робота виконує функції розробки телемедичної консультативної системи з використанням декількох мов програмування python,sql. Основним фронт робіт був покладений в вирішенні потреб військовослужбовців, тобто створення застосунку, реалізованого програмним чином. Застосунок був розроблений з урахуванням кроссплатформеності та містить ряд унікальних функцій, які будуть явно демонструвати його користь як на передовій так й в тилу. Висока функціональність, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та можливість подальшого розширення функціоналу роблять цей програмний продукт цінним інструментом для військових медиків і військовослужбовців.
Keywords: телемедична система; консультативна система; військова медицина; кросплатформеність; медичні документи