Features of the life of the individual in the socio-cultural conditions of the" pandemic period - Бобровник, Т. Д. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
В аналітичній записці розглянуто вплив пандемії Covid-19 2020–2021 рр. на життєдіяльність та соціальну реалізацію особистості. Виокремлено як позитивні, так і негативні наслідки, що змінюють організацію праці, формат соціальної реалізації особистості та переорієнтовують внутрішнє спрямування індивіда на нові життєві цілі й цінності. Запропоновано комплекс заходів економічного, інформаційного та соціокультурного характеру задля мінімізації негативного впливу радикальних змін у суспільстві та в особистісному вимірі.
Особливості життєдіяльності особистості в соціокультурних умовах пандемічного періоду