Медичний туризм України під час війни - Колібаба Ілона Андріївна (My University, 2024)
Мета роботи – характеристика поточного стану розвитку медичного туризму в Україні для надавання рекомендації щодо ймовірних напрямів його розвитку під час та після війни у нашій країні. Об’єкт роботи - медичний туризм України. Предметом роботи виступають особливості організації та проблеми та перспективи розвитку медичного туризму в Україні у період післявоєнної відбудови. Проаналізовано медичний туризм як об’єкт наукового дослідження; узагальнено чинники розвитку медичного туризму; розглянути історію розвитку медичного туризму України; проаналізовано довоєнний стан розвитку медичного туризму в Україні; досліджено основні тенденції медичного туризму; проаналізовано стан розвитку медичного туризму в Україні під час війни; визначено проблеми медичного туризму в Україні під час війни та окреслити перспективи розвитку медичного туризму в Україні у період післявоєнної відбудови.
Keywords: туризм; медичний туризм; туризм в Україні