Українська мова: основи редагування - Луценко, Оксана Іванівна (ТОВ «НІЛАН-ЛТД», 2026)
Методичну розробку укладено як цикл практичних занять з опанування засад редагування. Основну частину видання присвячено аналізу та редагуванню текстів наукового, офіційно-ділового, медійного та художнього стилів відповідно до стильових норм. Кожне заняття містить комплекс завдань для практичного опрацювання мовного матеріалу на різних рівнях мови ‒ лексичному, морфологічному, синтаксичному та структурно-композиційному. Для студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: українська мова; редагування