Стратегія формування іміджу бренду в епоху відповідального споживання на прикладі інтернет магазину «Vintage.basement» - Боцуляк Катерина Олегівна (My University, 2021)
Новизна проєкту полягає в тому, щоб створити відповідальний імідж для магазину вінтажного одягу, що відокремлюється серед конкурентів та доносить до аудиторії головні меседжі. Є важливим донести українському споживачеві, через призму вінтажного магазину, що Vintage.basement — не просто секонд-хенд, а інформаційно-розважальна сторінка, яка надає можливість придбати вінтажні вироби та знайти ком’юніті людей зі спільними поглядами на споживання.