Synthesis of 3-arylisocoumarines with sulfamide groups - Шабликіна, О.; Чумаченко, С.; Іщенко, В.; Хиля, В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
Interaction of 3-arylisocoumarines and Chlorosulfonic acid was investigated. Method of creation of pharmacophore sulfamide fragment into the 3-arylisocoumarine molecule was proposed.

Досліджено взаємодію 3-арилізокумаринів із хлоросульфоновою кислотою та запропоновано метод введення в молекулу 3-арилізокумарину фармакофорного фрагменту сульфаміду.
Синтез 3-арилізокумаринів із сульфамідними групами
Keywords: isocoumarins (1H-isochromen-1-ones); chlorosulfonation; sulfonamides; ізокумарини (1Н-ізохромен-1-они); хлоросульфування; сульфонаміди; -