Михайло Орест: варіант "неокласики" крізь призму ідіостилю - Ковалів, Юрій Іванович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007)
Розглянуто дискусійну проблему стильового канону та його варіантів на прикладі "неокласики" в авторській інтерпретації поета М. Ореста.

Іnvestigates the problem of style canon and it variants on example of "neoclasyca" in author's interpretation of M. Orest.
Example of "neoclasyca" in author's interpretation of M. Orest