Копінг-стратегії як чинник психологічного благополуччя молоді в умовах війни - Костащук Вероніка (My University, 2024)
В роботі були досліджені особливості копінг-стратегій як чинників психологічного благополуччя молоді в умовах війни. Була проаналізована вітчизняна та зарубіжна наукова літератури з проблематики дослідження. Також проаналізовано основні різновиди копінг-стратегій та визначити їх зв’язок з рівнем психологічного благополуччя молоді. У досліджені було використано наступну вибірку: студенти 1-6-х курсів вищих навчальних закладів України у віці 17-25 років. Кількість: 65 осіб, з них 13 – зі Сходу України, 15 – із Заходу України, 21 – із Півночі України, і 15 – проживають за кордоном з початку повномасштабного вторгнення.