ASSESSMENT OF LANDSLIDE FORMATION FACTORS IN CARPATHIAN REGION WITH THE USING OF GIS-ANALYSE - Іванік, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2008)
Factors of the landslide formation have been analyzed in Carpathian region with the using of GIS-analyse. The information base of the conceptual model of Svalyavskiy and Volovetskiy areas of Zakarpatskaya region with the cartography layers and attributes tables which was sorted according to the potential factors of the exogenic processes.

Проаналізовано фактори формування зсувів у межах Карпатського полігону на основі гіс-аналізу. Створено інформаційну базу концептуальної моделі Свалявського та Воловецького районів Закарпатської області із сукупністю картографічних шарів і баз атрибутивної інформації, із відповідною організацією даних щодо можливих факторів виникнення сучасних екзогенних небезпечних геологічних процесів.
ОЦІНКА ФАКТОРІВ ЗСУВОУТВОРЕННЯ У МЕЖАХ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ НА ОСНОВІ ГІС-АНАЛІЗУ