Гендерні відмінності проявів тривожності та способів подолання стресових ситуацій студентської молоді - Приходько Поліна (My University, 2023)
Наукова новизна роботи полягає у тому, що вперше: - здійснено аналіз стратегій подолання стресових ситуацій та тривожних проявів у студентів в умовах воєнного стану; - виявлено найрозповсюдженіші способи психологічних захистів чоловіків та жінок; - виявлено найбільш поширені копінг-стратегії для подолання стресових ситуацій серед студентів.