Використання супутникових знімків для моніторингу земель - Щербина Олександр Володимирович (My University, 2024)
У роботі досліджено використання супутникових знімків для моніторингу земель, зокрема їх аналізу та впливу на геопросторовий аналіз. На прикладі компанії EOSDA розглядаються технології та методи, які використовуються для аналізу змін в земельному покритті , їх переваги та обмеження, а також практичне застосування для різних галузей, включаючи сільське господарство, лісове господарство та міське планування.
Keywords: супутникових знімки; моніторинг земель; моніторинг; землекористування; дистанційне зондування