Оцінювання та планування грошових потоків корпорації - Бондарчук Євгенія Русланівна (My University, 2022)
Досліджено теоретичні та практичні аспекти грошових потоків корпоративного підприємства та запропоновано напрямки вдосконалення їх планування та оцінювання.