Burhard Christoph Minnih in Contemporaries' Eyes - Севастьянова І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007)
On the base of memories of contemporaries is discovers the main stages of the life and activity of the famous political and military figure B. Minih.

На основі спогадів сучасників розкрито основні етапи життя та діяльності відомого військового і державного діяча Б. Мініха.
Бурхард Крістоф фон Мініх очима сучасників