Доказові психологічні практики в українському сьогоденні - (:unkn) unknown (Позднишев Є. В., 2025)
У збірник увійшли тези доповідей дослідників у галузі психології, докторантів, аспірантів, здобувачів, аспірантів Київського національного університету імені Тараса Шевченка та закладів вищої освіти України і зарубіжжя, практикуючих психологів, фахівців у сфері психічного здоров’я. Висвітлено актуальні проблеми розробки та впровадження доказових психологічних практик у сучасну систему психологічної допомоги в Україні.
Keywords: доказові психологічні практики; ментальне здоров'я; ПТСР; стрес; психічне здоров'я