Релігійна журналістика в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку - Петренко Іванна Андріївна (My University, 2021)
У ході роботи було проведено аналіз стану релігійної журналістики та визначено, що релігійна журналістика в Україні є новим та перспективним поняттям для дослідження, так як не велика кількість науковців на даний момент вивчали цю сферу діяльності.