Особливості розвитку туристичних інформаційних центрів в Україні - Лола, Ю. Ю.; Кісь, О. П. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
Враховуючи недоліки в розвитку вітчизняного туризму та розгляд закордонного досвіду, обґрунтовано необхідність розвитку туристичних інформаційних центрів в Україні, побудовано модель організаційної структури туристичного інформаційного центру Харківського регіону.

Учитывая недостатки развития туризма в нашей стране и преимущества зарубежного опыта, обоснована необходимость развития туристических информационных центров в Украине, построена модель организационной структуры туристического информационного центра Харьковского региона.

Researched the disadvantages of tourism in our country and the benefits of international experience, the necessity of tourist information centers development in Ukraine are founded, a model of the organizational structure of the tourist information center in Kharkov region are built.
Особенности развития туристических информационных центров в Украине