The M.I. Petrov's activity at the context of the evolution of the Church-archeological society and Church-archeological museum during their second and third stages - Панчук, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2008)
M. Petrov's role in the organisation of the church-archaeological society is investigated in this article.

Досліджено роль М. Петрова в організації роботи Церковно-археологічного товариства.
Діяльність М. І. Петрова у контексті еволюції Церковно-археологічного товариства та Церковно-археологічного музею на другому й третьому етапах їх існування