Екостежка Феофанією «Лісова пісня» - Дмитрук, О. Ю.; Гавриленко, К. О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
В статті подано розробку екологічної стежки «Лісова пісня», що проходить по території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Феофанія». Представлений маршрут орієнтований на учнів старших класів загальноосвітніх закладів, а також студентів, і тих, хто полюбляє прогулянки, цікавиться природними особливостями краю, цінує естетичне задоволення.

В статье представлена разработка экологической тропы «Лесная песня», проходящей по территории парка-памятника садово-паркового искусства «Феофания». Представлен маршрут ориентирован на учащихся старших классов общеобразовательных учреждений, а также студентов, и любителей прогулки, интересуется естественными особенностями края, ценит эстетическое удовольствие.

The article describes the development of environmental pathways "Forest Song," which runs through the park-monument of landscape architecture "Feofaniya." Submitted route-oriented high school students of secondary schools and students, and those who love walking, interested natural features of the land appreciates aesthetic pleasure.
Экотропа Феофанией «Лесная песня»
Environmental pathways "Forest Song"
Keywords: екотуризм; екоосвіта; екостежка; экотуризм; экообразование; экотропа; Ecotourism; ecological education; ecotrail