Весь випуск - (:unkn) unknown (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2006)
«Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Літературознавство. Мовознавство. Фольклористика» – періодичне рецензоване наукове видання відкритого доступу.
Full Issue
Keywords: літературознавство; мовознавство; фольклористика