THE COLLECTION OF FOSSIL STROMATOLITES EASTERN SIBERIA IN THE GEOLOGICAL MUSEUM OF TARAS SHEVCHENKO NATIONAL UNIVERSITY OF KYIV - Нестеровський, В.; Фурдуй, Р.; Вакуленко, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
The stromatolit's collection in the geological museum of Kiev Taras Shewchenko University includes in itself very rare fossils which are found outside the ukrainian territory. It have great value becquse if you want to replenish it there is difficult the outside Ukraine. The quantity of the studied forms is very varions, all the materials are in good preservation.

Колекція строматолітів Геологічного музею КНУ ім Тараса Шевченка складається з досить рідкісних викопних, які знайдені за межами території України. Має цінність ще й тому, що поповнити цю колекцію складно, поскілки всі місцезнаходження строматолітів знаходяться за кордонами України. Кількість визначених форм досить велика, матеріали мають добру збереженість.
КОЛЕКЦІЯ ВИКОПНИХ СТРОМАТОЛІТІВ СХІДНОГО СИБІРУ В ГЕОЛОГІЧНОМУ МУЗЕЇ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА