Залежність типів порушення харчової поведінки від психологічних складників перфекціонізму - Нещерет Анна Сергіївна (My University, 2024)
Мета дослідження: проаналізувати залежність типів порушення харчової поведінки від психологічних складників перфекціонізму. Об’єкт дослідження: харчова поведінка. Предмет дослідження: залежність ТПХП від психологічних складників перфекціонізму. Здійснено теоретико-методологічний аналіз перфекціонізму як психологічного чинника ПХП ; встановлено рівень вираженості психологічних складників перфекціонізму в досліджуваних та визначити характерні їм ТХП ; виявлено зв’язки між психологічними складниками перфекціонізму та ТПХП ; проаналізовано типи та психологічні складники перфекціонізму як потенційні предиктори ТПХП.
Keywords: перфекціонізм; харчова поведінка; ТПХП; психологічні чинники