Прояви депресивних станів в контексті інкультурації - Мацюк Ганна Олександрівна (My University, 2023)
У роботі здійснений аналіз психологічного досвіду українських біженців в Японії, їх емоційного стану під впливом воєнних подій та процесу адаптації до незвичного культурного середовища.