Особливості вживання номінативних формул "rabbi" та "didaskale" у Євангеліях - Бойцун Л. М. (Видавничо-поліграфічний центр "Київський університет", 2013)
The article observes semantic, stylistic and communicative peculiarities of the nominative forms of Aramaic and Greek origin, denoting the concept "teacher".

У статті розглядаються семантичні, стилістичні та комунікативні особливості вживання номінативних формул арамейського та грецького походження на позначення поняття "учитель".
Keywords: nominative forms; loanword; stylistic features; communicative act; номінативні формули; запозичення; арамеїзми; стилістичні особливості; комунікативний акт