Якісні стратегії дослідження отримання освіти українських школярів в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну - Кремень Юлія Василівна (My University, 2023)
Дипломна робота на тему "Якісні стратегії дослідження отримання освіти українських школярів в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну" присвячена дослідженню впливу війни на процес отримання освіти в Україні. Робота включає аналіз наукових публікацій, звітів та існуючих досліджень, які стосуються даної теми. Особлива увага приділена вибору та застосуванню якісних стратегій дослідження, що дозволили глибше зрозуміти виклики, з якими стикаються учні в умовах війни. Дослідження включає розробку методологічного підходу та дослідницького інструментарію, проведення власного дослідження та аналіз отриманих даних. В результаті було виявлено тенденції, що характеризують освітню ситуацію українських школярів в умовах війни. На основі отриманих результатів сформульовано рекомендації щодо покращення освітнього процесу в умовах війни, а також висновки щодо застосування якісних стратегій дослідження в даній темі. Робота може стати цінним джерелом для науковців, педагогів, політиків та всіх, хто зацікавлений в проблематиці освіти в умовах війни.