Малі засоби розміщення: зарубіжний досвід для України - Вострікова, А. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
Розглянуто особливості розвитку сектору малих засобів розміщення за кордоном та в Україні. Висвітлено їх становлення як засобу розміщення та сучасний стан.

Рассмотрены особенности развития сектора малых средств размещения заграницей и в Украине. Показано их становление как средства размещения и современное состояние.

There were looked out the peculiarities of development of small hotels' market abroad and in Ukraine. There were reveal their incipience as the accommodation facilities and the condition of nowadays.
Keywords: малі засоби розміщення; міні-готелі; готельний бізнес; туризм