STUDYING OF DYNAMICS OF FLOODINGS DEVELOPMENT IN THE VALLEY OF THE RIVER LYBYD USING INFORMATION ANALYSIS OF MAPS - Кошляков, О.; Диняк, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2008)
The results of study dynamics of development process underflooding for small river valley territory in Kiev by application geoinformation technologies are established. The factors of ground waters hydrodynamic conditions for valley of Lybid are determined. Laws of dynamics of development of flooding on the basis of the comparative analysis of cards are certain.

Наведені результати вивчення динаміки розвитку процесу підтоплення долин малих річок на території міста Києва із застосуванням геоінформаційних технологій. Визначені складові формування гідродинамічних умов потоку ґрунтових вод в долині ріки Либідь. Встановлено закономірності динаміки розвитку підтоплення на основі порівняльного аналізу карт отриманих для різних періодів часу.
ВИВЧЕННЯ ДИНАМІКИ РОЗВИТКУ ПРОЦЕСУ ПІДТОПЛЕННЯ В ДОЛИНІ Р. ЛИБІДЬ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ІНФОРМАЦІЙНОГО АНАЛІЗУ КАРТ