Нормативна грошова оцінка земель населеного пункту - Приходько Ангеліна Сергіївна (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є процес визначення нормативної грошової оцінки земель населеного пункту земель села Лелітка. Предметом дослідження є методика нормативної грошової оцінки земельних ділянок , затверджена 3 листопада 2021 р. Метою роботи є аналіз процедури нормативної грошової оцінки земельних ділянок у населених пунктах за методикою 2021р. на прикладі села Лелітка. Досліджено історію розвитку зеельнр-оціночних робіт на території України. Обгрунтовано теоретичні засади проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів. Визначено ключові принципи та закономірності. які лежать в основі процгдури оцінки земель.
Keywords: земельні ділянки; Нормативна грошова оцінка; населені пункти; зеельнр-оціночні робіти