Проблема синкретизму семантичних класифікацій біологічних номенів - Воскобойник-Шпинта, Г. М. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
У статті проаналізовано існуючі в науковій літературі біологічні класифікації, з’ясовано причини появи неточностей у цих класифікаціях, запропоновано оптимальні варіанти вирішення цієї проблеми.

This article presented an analysis of existing literature in biological classifications, accentuated causes impropriety in these classifications, found the optimal solution to this problem.
The problem of syncretism of biological nomens’ semantic classifications
Keywords: класифікація; семантика; лексико-семантичні групи; номен; ентомологічна номенклатура; classification; semantics; lexical-semantic groups; nomеn; entomological nomenclature