Психологічні чинники нарцисизму особистості зрілого віку - Кудріна Аліна Володимирівна (My University, 2024)
Мета дослідження: визначити та проаналізувати психологічні чинники нарцисизму особистості зрілого віку. Практичне значення роботи полягає у тому, що одержані результати та висновки можуть бути використані психологами та психотерапевтами для розробки індивідуальних програм психокорекції, спрямованих на роботу з нарцисичними клієнтами, особливо у сфері міжособистісної взаємодії. Отримані результати також можуть бути корисними при розробці тренінгів з покращення психологічного благополуччя та ефективної самоорганізації.
Keywords: нарцисизм; зрілий вік