Мовна і мовленнєва компетентність як невід’ємна складова й обов’язкова ознака освіченості та професіоналізму - А.А. Дем’янюк (My University, 2009)
У статті розглядається мовна і мовленнєва компетентність як важливий фактор формування фахової культури.

In the consider article linguistic and speech competence as significant factor forming of professional culture.
Linguistic and speech competence as integral constituent and compulsory feature of erudition and professionalism