Alternative Strategies of Public Deficits Reducing: the Case of Spain - Bikas, E.; Keliuotytė-Staniulėnienė, G. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
This article contains analysis of the tax systems of the member states of the European Union. Despite the numerous EU tax harmonization initiatives, national tax systems still have some differences. In order to evaluate these differences a comparative analysis of these tax systems is performed.

Стаття містить аналіз податкових систем держав-членів Європейського Союзу. Незважаючи на численні ініціативи податкової гармонізації в ЄС, у національних податкових систем все ще є деякі відмінності. Для оцінки цих відмінностей проводиться порівняльний аналіз цих систем оподаткування.
Альтернативні стратегії скорочення дефіциту державного бюджету для Іспанії
Keywords: tax systems; tax equity; tax efficiency; tax administration; системи оподаткування; податкова справедливість; податкове адміністрування