Пріоритетні напрями розвитку системи управління фінансами у сфері державного підприємництва Казахстану - Baybolatova, Zh. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
The theoretical foundations of financial management in the public sector of economy in the transition to budgeting focused on the result are considered. It is established that in the context of deepening market reforms, efficiency of public sector depends not on the size of the state property, but on the efficiency of public finance management.

Розглянуто теоретичні основи управління фінансами в державному секторі економіки в умовах переходу до бюджетування, орієнтованого на результат. Встановлено, що в умовах поглиблення ринкових перетворень ефективність державного сектора залежить не від масштабів державної власності, а від ефективності управління державними фінансами.
Priority Directions of Finance Management System Development in State Business Area of Kazakhstan
Keywords: financial management in the public sector; public enterprise in Kazakhstan; the functions of public finance; фінансовий менеджмент у державному секторі; державне підприємництво в Казахстані; функції державних фінансів