Фактори виникнення булінгу у підлітковому віці - Байрамова Сайяра (My University, 2024)
Метою даного дослідження – аналіз факторів виникнення булінгу впідлітковому віці. Для досягнення даної мети необхідно розв’язати такі завдання: 1. Здійснити теоретичний аналіз феномену булінгу, причин та факторів виникнення булінгу. 2. Виявити особливості прояву булінгу в підлітковому віці, визначити рольову структуру булінгу. 3. Виявити зв’язки булінгу з проявами ворожості та агресивності, а також зі стилем поведінки в конфліктних ситуаціях. Для розв’язання поставлених завдань у роботі були використані методи теоретичного й емпіричного дослідження: а) теоретичні методи (аналіз, порівняння, класифікація, узагальнення) дали можливість науково-теоретичного обґрунтування отриманих нами даних; б) емпіричні методи дослідження – методики.