Publication Review: Radyvylovskyi Antonii. Baroque Sermons of the Seventeenth Century. Study, Texts, Index by Oksana Nika, Julia Oleshko. Kyiv, 2019 - Коць, Т. А. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
Publication Review: Radyvylovskyi Antonii. Baroque Sermons of Theseventeenth Century. Study, Texts, Index Byoksana Nika, Julia Oleshko. Kyiv, 2019

Рецензія на видання: Радивиловський Антоній. Барокові проповіді XVII століття / підгот. наук. дослідження, текстів, словопокажчика Оксана Ніка, Юлія Олешко. Київ : «Освіта України», 2019.
Рецензія на видання: Радивиловський Антоній. Барокові проповіді XVII століття / підгот. наук. дослідження, текстів, словопокажчика Оксана Ніка, Юлія Олешко. Київ : «Освіта України», 2019.
Keywords: писемні пам'ятки; Антоній Радивиловський; словопокажчик дискурсивного типу; written sources; Antonii Radyvylovskyi; discourse-type word index