PR-просування особистого фуд-блогу - Орлова Анастасія Сергіївна (My University, 2021)
Актуальність обраної теми проєкту - «PR-просування особистого фуд-блогу» - зумовлена тим, що Інтернет та соціальні мережі стають одним з найважливіших факторів розвитку у сфері реклами та піару. Це добре помітно по тому, як більшість брендів використовують соціальні мережі, блоги та блогерів у якості інструменту для просунення своїх товарів та послуг. Блог у Інтернеті може бути монетизованим, так як він є площадкою для реклами товарів та послуг. Розвиток блогів в соціальних мережах почався відносно нещодавно (активно з 2013 року). Сьогодні питання просування блогів у соціальних мережах є дуже актуальним. Проєкт розроблено індивідуально для досягнення таких результатів як поширення теми здорового способу життя, споживання корисної їжі та популяризації занять спортом.