Докази і доказування за фактами порушень прав інтелектуальної власності в мережі Інтернет - Малій Богдан Андрійович (My University, 2022)
У магістерській роботі здійснюється аналіз змістовного наповнення теоретико-правових засад системи доказування щодо порушень прав інтелектуальної власності в інтернеті. Окрема увага приділяється дослідженню причинно-наслідковому зв’язку злочинності в мережі Інтернет та розкриттю психологічного портрету осіб, які вчиняють такі порушення. Автором визначаються основні види порушень прав інтелектуальної власності в інтернеті. Також проводиться порівняння доказування порушень авторського та суміжних прав і прав на знаки для товарів і послуг в мережі Інтернет. З-поміж іншого робиться акцент на доказуванні порушень прав з використанням інтернету в судовому порядку, досліджується релевантна судова практика та технологічні підходи до отримання доказів та фіксації змісту веб-сторінки.