Розробка програми для управління лабораторними роботами. Розробка веб додатку - Карпенко Максим Іванович (My University, 2021)
В ході виконання кваліфікаційної роботи було досліджено існуючі на ринку веб додатки для навчання онлайн, визначено їхні плюси та недоліки, досліджено популярні технології розробки Frontend частини веб додатків, розроблено загальну архітектуру клієнтської частини сервісу та імплементовано в робочий веб додаток. Обраними технологіями стали React, Redux, Material UI Framework, Webpack, Babel. Для розробки програмного забезпечення використовувався текстовий редактор із широким спектром можливостей Visual Studio Code. За останні роки веб додатки набрали великої популярності серед розробників. Можливість розміщувати бізнес логіку додатку на віддаленому сервері виглядає цікавою. За допомогою наведених вище технологій можна легко втілити будь-яку ідею у вигляді веб додатка. Також було налаштовано текстовий редактор Visual Studio Code таким чином, що є можливість автозаповнення коду, автоімпорту функцій та класів, що пришвидшує розробку програмного забезпечення.