Пермакультура та перспективи її впровадження у містечку Любешів - Довжик Владислав Сергійович (My University, 2024)
Метою даної бакалаврської роботи є дослідження перспектив впровадження пермакультури у містечку Любешів, визначення основних методів та принципів, що можуть бути застосовані на практиці, а також оцінка можливих результатів та викликів, які можуть виникнути під час реалізації цього проекту. Робота також включає SWOT-аналіз ділянки, яка планується для впровадження пермакультурних методів, та рекомендації щодо ефективного використання наявних ресурсів. Дослідження, проведене в рамках даної роботи, дозволить сформувати науково обґрунтовані рекомендації для впровадження пермакультури в регіоні, сприятиме поширенню екологічних знань серед населення та підвищенню екологічної свідомості мешканців містечка Любешів.
Keywords: Пермакультура; містечко Любешів; інтегрований захист рослин; мікроклімати