TYPES OF ADMINISTRATIVE AND LEGAL RELATIONS IN THE FIELD FUNCTIONING OF COURTS IN CIVIL JUDICIARY - Frolova, I. V. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
In the article the types of administrative and legal relations in the field of functioning of courts incivil proceedings are analyzed. The author's list of types of such relations is given. The content andessence of each of them are described.

У статті проаналізовано види адміністративно-правових відносин у сфері функціонуваннясудів у цивільному судочинстві. Наведено авторський перелік видів таких відносин.Охарактеризовано зміст та сутність кожного із них
ВИДИ АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИХ ВІДНОСИН У СФЕРІ ФУНКЦІОНУВАННЯ СУДІВ У ЦИВІЛЬНОМУ СУДОЧИНСТВІ
Keywords: Key words: types; administrative-legal relations; courts; civil proceedings; administrative legislation.; Ключові слова: види; адміністративно-правові відносини; суди; цивільне судочинство; адміністративне законодавство.