Створення та просування Інтернет-ресурсу «M.Garderob» як українського модного хабу - Артещук Валерія (My University, 2021)
Комерційний проєкт «M.Garderob» — один із перших стилістичних проєктів, що пропонує «закритий цикл» послуг на ринку України. У межах проєкту досліджено сегмент ринку, проаналізовано стан аналогічних проєктів в Україні та за кордоном (методом бенчмаркінгу), досліджено фахові джерела. Було розроблено якісне контентне наповнення ресурсу, унікальний логотип проєкту та комунікацію із різними сегментами цільової аудиторії за допомогою різних каналів комунікації. Усю роботу виконано на основі регулярного контент-плану та відповідно до алгоритмів роботи соцмереж. Головним результатом проєкту є активізація вже існуючої аудиторії офлайн магазину та, що найголовніше, підвищення вартості середнього чеку на 35–38%. Окрім того, протягом періоду діяльності проекту близько 130 людей скористались «закритим циклом» стилістичних послуг ресурсу. До користування ресурсом долучилась і аудиторія з інших регіонів України та іноземних країн, що свідчить про завоювання нових ринків.