Вчення Ніколая Кузанського як концепція змістовності принципів ієрархії та згортання/розгортання інформації - Serbin, Oleh (My University, 2011)
У статті розглянуто історичні аспекти виникнення, створення та аналіз класифікації наук Ніколая Кузанського. Проведено аналіз та визначено вплив його класифікації наук на еволюцію класифікаційної думки взагалі та розвиток систематизації зокрема.

The paper is devoted to problems of history of formation, development and analysis of classification of sciences of Nicolaus Cusanus. The article presents the results of analysis of influence of classification of sciences of Nicolaus Cusanus on the evolution of classification ideas and in particular on the development of systematization
Keywords: класифікація; читання; система; Ніколай Кузанський; систематизація