Створення геоінформаційної системи для проведення нормативної грошової оцінки земель селища міського типу Володарка Білоцерківського району Київської області - Миколаєнко Віталій Валерійович (My University, 2023)
У бакалаврській роботі представлений процес створення геоінформаційної системи у вигляді бази даних векторної та атрибутивної інформації про земельні ділянки, а також представлений алгоритм автоматизованого розрахунку НГО для всіх земельних ділянок на території дослідження. Ключові слова: земельна ділянка, нормативна грошова оцінка, геоінформаційні системи, бази даних, картування, автоматизація проведення НГО.