Визначення виховної функції права соціального забезпечення в сучасних умовах - Сіньова, Людмила Миколаївна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2018)
В статті досліджується сутність виховної функції права соціального забезпечення в сучасних умовах в Україні, аналізується діяльність держави в сфері соціального забезпечення. Виховна функція права соціального забезпечення має бути спрямована на розвиток і зміцнення правосвідомості, правової культури і правового виховання у всіх членів суспільства навичок правомірної поведінки.

The essence of educational function of social maintenance law in Ukrainian modern conditions has been researched in this article, government activity within the sphere of social maintenance has been analysed. The educational function of social maintenance law has to be approached on development and straitening of legal awareness, legal culture and brining the rules of legal behaviour to all the members of society.
Defining of the Educational Function of Social Maintenance Law in Modern Conditions
Keywords: виховання; виховна функція права; соціальна справедливість; право соціального забезпечення; функція права; education; educational function of law; social justice; social maintenance law; law function